ZELENÝ, Jiří, Petr STUDNIČKA a Zbyněk VINŠ. Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events. Online. In Abreu A., Liberato D., González E.A., Garcia Ojeda J.C. Advances in Tourism, Technology and Systems. Singapore: SpringerLink, 2021, s. 421-433. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 209. ISBN 978-981-334-259-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-33-4260-6_36.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events
Autoři ZELENÝ, Jiří, Petr STUDNIČKA a Zbyněk VINŠ.
Vydání Singapore, Advances in Tourism, Technology and Systems, od s. 421-433, 13 s. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 209, 2021.
Nakladatel SpringerLink
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Obor 50902 Social sciences, interdisciplinary
Stát vydavatele Singapur
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání elektronická verze "online"
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-981-334-259-0
Doi http://dx.doi.org/10.1007/978-981-33-4260-6_36
Klíčová slova anglicky Authentic food, Cultural tourism, Gastronomy festivals, Photo-elicitation
Příznaky Mezinárodní význam
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 31. 3. 2022 23:29.
Anotace
The purpose of this paper is to identify the innovations in traditional food at culinary events in the Czech Republic, to classify these emerging innovation aspects and to explore the attitudes of chefs and visitors of culinary events towards these innovative aspects.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 07:56