HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Martin POP a Jiří ZELENÝ. Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska. 2020.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska
Název anglicky Workshop: Traditional cuisine of Chodsko and Plzeňsko
Autoři HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Martin POP a Jiří ZELENÝ.
Vydání 2020.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky brambory, Gastro-eventy, knedlíky, luštěniny, Šumava
Klíčová slova anglicky potatoes, gastro events, dumplings, legumes, Šumava
Příznaky Mezinárodní význam
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:34.
Anotace
Můžeme se těšit na ukázky tradičních pokrmů zmíněných regionů doprovázené komentáři o jejich původu, způsobech přípravy, využití ve společnosti daného regionu atd.
Anotace anglicky
We can look forward to examples of traditional dishes of the mentioned regions accompanied by comments about their origin, methods of preparation, use in the society of the region, etc.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 07:03