STUDNIČKA, Petr. Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19. Praha: Vysoká škola hotelová, 2020, 5 s.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19
Název anglicky IHM Opinions and Suggestions for Solving the Current Critical Situation of Tourism, Hospitality, Gastronomy and Spa Industry in the Czech Republic in Connection with the COVID-19 pandemic
Autoři STUDNIČKA, Petr.
Vydání Praha, 5 s. 2020.
Nakladatel Vysoká škola hotelová
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Účelové publikace
Obor 50204 Business and management
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky cestovní ruch, Česká republika, gastronomie, hotelnictví, lázeňství, pandemie COVID-19
Klíčová slova anglicky tourism, Czech Republic, gastronomy, hospitality, spa, COVID-19 pandemic
Změnil Změnil: Ing. Petr Studnička, PhD., učo 10778. Změněno: 4. 1. 2021 22:36.
Anotace
Materiál obsahuje 12 opatření k záchraně cestovního ruchu v České republice v rámci pandemie COVID-19.
Anotace anglicky
The material contains 12 measures to save travel and tourism industry in the Czech Republic within the COVID-19 pandemic.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 10:29