MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Daniel LANG a Zbyněk VINŠ. Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach. Sustainability (WoS). Basel, Switzerland: MDPI, 2021, roč. 13, č. 5, s. 1-20, 21 s. ISSN 2071-1050. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3390/su13052490.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach
Autoři MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Daniel LANG a Zbyněk VINŠ.
Vydání Sustainability (WoS), Basel, Switzerland, MDPI, 2021, 2071-1050.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Švýcarsko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Doi http://dx.doi.org/10.3390/su13052490
UT WoS 000628680600001
Klíčová slova anglicky consumer panel; focus groups; forest pedagogy; sensory evaluation; nutritional properties; willingness to pay
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:35.
Anotace
Sensory analysis is unusual in sustainability research, although it can offer a neoteric aspect of nature and wild animals’ perception. The study’s objective was to identify consumers’ attitudes towards plant and animal products from wild and conventional foods and put these findings into a broader social context.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 05:24