ZELENÝ, Jiří. Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace. Ministerstvo kultury ČR, 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání 2022.
Nakladatel Ministerstvo kultury ČR
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Projekty výzkumu a vývoje
Obor 60500 6.5 Other Humanities and the Arts
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Příznaky Recenzováno
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 7. 9. 2021 02:00.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 07:21