ZELENÝ, Jiří. Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii. 2021.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii
Authors ZELENÝ, Jiří.
Edition 2021.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Organization of a workshop
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) enogastronomie, JAR stupnice, kombinovaná metoda, sekvenční metoda
Keywords in English combined method, enogastronomy, JAR scale, sequential method
Links DG18P02OVV067, research and development project.
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 19/4/2022 20:04.
Abstract
Cílem přednášky v rámci workshopu bylo seznámit účastníky s přístupy párování vín a pokrmů, a to se zaměřením na tradiční českou kuchyni.
Abstract (in English)
The aim of the lecture within the workshop was to acquaint the participants with the approaches of pairing wines and dishes, with a focus on traditional Czech cuisine.
PrintDisplayed: 17/6/2024 17:57