ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Karolina MACHÁČKOVÁ. Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně. 2021.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně
Název anglicky The Pairing of Foreign Beer Specials with Dishes of the Czech Cuisine
Autoři ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Karolina MACHÁČKOVÁ.
Vydání 2021.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky IPA, kriek, lager, lívance, syrečky, vepřové kotlety
Klíčová slova anglicky Olomouc Cheese, Czech pancakes, IPA, kriek, lager, pork chops
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 22:01.
Anotace
Cílem odborného workshopu bylo připravit pokrmy tradiční české kuchyně a tyto pokrmy následně spárovat s pivními speciály ze zahraničí. Několik soutěžních týmů se utkalo o první místo v kategorii předkrmů, hlavních chodů a moučníků. Hodnocení zajistila tříčlenná odborná senzorická komise.
Anotace anglicky
The aim of the professional workshop was to prepare dishes of traditional Czech cuisine and then pair these dishes with beer specialties from abroad. Several competition teams competed for first place in the category of starters, main courses and desserts. The evaluation was provided by a three-member expert sensory commission.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 03:40