ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists' Tastes in Fish Tourism. In Inernational Conference on Tourism, Technology & Systems – ICOTTS´2021. 2021.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Conference presentation: Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists' Tastes in Fish Tourism
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání Inernational Conference on Tourism, Technology & Systems – ICOTTS´2021, 2021.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 50404 Antropology, ethnology
Stát vydavatele Portugalsko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky cultural capital, Cyprinus carpio, photo-elicitation, social fields, South Bohemia, traditional gastronomy
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Návaznosti DG18P02OVV057, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 11. 2021 19:27.
Anotace
This research aims to explore whether Pierre Bourdieu's Theory of social fields can be used to determine preferences for tourism products. In particular, fish gastronomy as a part of fish tourism in the region of South Bohemia, Czech Republic, was examined.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 08:47