ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Anna ULRICHOVÁ. Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly. 2021.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly
Název anglicky The Pairing of Spanish tapas with aperitif and digestive cocktails
Autoři ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Anna ULRICHOVÁ.
Vydání 2021.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky B52, churros, Margarita, sangria, serrano
Klíčová slova anglicky B52, churros, Margarita, sangria, serrano
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 11. 2021 23:57.
Anotace
Cílem odborného workshopu bylo najít ideální kombinace celosvětově rozšířených aperitivních a digestivních koktejlů společně s tradičními slanými i sladkými španělskými tapas. O nejlepší kombinaci se utkalo několik soutěžních týmů a vítěze vyhlásila tříčlenná odborná komise.
Anotace anglicky
The aim of the professional workshop was to find the ideal combination of worldwide widespread aperitif and digestive cocktails together with traditional salty and sweet Spanish tapas. Several competition teams competed for the best combination and the winner was announced by a three-member expert commission.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 07:23