ZELENÝ, Jiří. Specifika použití vinných sklenic. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2021.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Specifika použití vinných sklenic
Název anglicky Specifics of the Wine Glasses Usage
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2021.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky držení sklenice, kalich, podstavec, stopka, teplota servírování
Klíčová slova anglicky cup, glass holding, pedestal, serving temperature, stem
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 2. 12. 2021 00:38.
Anotace
Cílem vyžádané přednášky bylo upozornit na specifikace týkající se etikety použití vinných sklenic se zahrnutím moderních trendů.
Anotace anglicky
The aim of the requested lecture was to draw attention to the specifications concerning the etiquette of the use of wine glasses, including modern trends.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 07:06