PETRÁNKOVÁ, Lada a Jiří ZELENÝ. Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků
Název anglicky Sensory evaluation of Czech traditional regional desserts
Autoři PETRÁNKOVÁ, Lada a Jiří ZELENÝ.
Vydání 2022.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky historické porkmy, senzorické hodnocení, willingness to pay
Klíčová slova anglicky historical dishes, sensory evaluation, willingness to pay
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 19. 4. 2022 20:04.
Anotace
Cíle odborného workshopu bylo nabídnout účastníkům možnost senzoricky zhodnotit set tradičních regionálních moučníků, které byly v některých případech substituovány fiktivními pokrmy. Zpětná vazba účastníků byla zaznamenána na speciální senzorické archy.
Anotace anglicky
The aim of the professional workshop was to offer participants the opportunity to sensory evaluate a set of traditional regional desserts, which were in some cases substituted by fictitious dishes. Participants' feedback was recorded on special sensory sheets.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 05:52