PETRÁNKOVÁ, Lada and Jiří ZELENÝ. Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků (Sensory evaluation of Czech traditional regional desserts). 2022.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků
Name (in English) Sensory evaluation of Czech traditional regional desserts
Authors PETRÁNKOVÁ, Lada and Jiří ZELENÝ.
Edition 2022.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Organization of a workshop
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW URL
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) historické porkmy, senzorické hodnocení, willingness to pay
Keywords in English historical dishes, sensory evaluation, willingness to pay
Tags International impact
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 19/4/2022 20:04.
Abstract
Cíle odborného workshopu bylo nabídnout účastníkům možnost senzoricky zhodnotit set tradičních regionálních moučníků, které byly v některých případech substituovány fiktivními pokrmy. Zpětná vazba účastníků byla zaznamenána na speciální senzorické archy.
Abstract (in English)
The aim of the professional workshop was to offer participants the opportunity to sensory evaluate a set of traditional regional desserts, which were in some cases substituted by fictitious dishes. Participants' feedback was recorded on special sensory sheets.
PrintDisplayed: 1/6/2024 22:10