W 2022

Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop

SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ, Zbyněk VINŠ et. al.

Basic information

Original name

Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop

Name (in English)

Pairing of Cocktails and Fingerfood: A Conference Workshop

Authors

SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ and Zbyněk VINŠ

Edition

2022

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Uspořádání workshopu

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

cuketa, divočák, halibut, pralinka

Keywords in English

halibut, praline, wild boar, zucchini

Tags

International impact
Změněno: 19/4/2022 20:04, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Cíle workshopu bylo umožnit účastníkům senzoricky hodnotit 4chodové menu obsahující předkrm, dva hlavní chody a dezert. Tyto chody byly párovány s koktejly, které byly připraveny tak, aby účastníkům umožňovali získat zkušenost s kontrastní i vzájemně se doplňující metodou.

In English

The aim of the workshop was to enable participants to sensory evaluate a 4-course menu containing an appetizer, two main courses and a dessert. These courses were paired with cocktails that were prepared to allow participants to experience both contrasting and complementary methods.