ZELENÝ, Jiří. Úloha bitters v gastronomii. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Úloha bitters v gastronomii
Název anglicky The Role of Bitters in Gastronomy
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2022.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky angelika, hořec, košenila, pelyněk
Klíčová slova anglicky angelica, cochineal, gentian, wormwood
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 8. 4. 2022 02:01.
Anotace
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s historií bitters, jejich současnou pozicí v gastronomii a správným způsobem servírování.
Anotace anglicky
The aim of the requested lecture was to acquaint students with the history of bitters, their current position in gastronomy and the correct way of serving.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 06:50