ZELENÝ, Jiří, Peter BOBULA, Zbyněk VINŠ, Jakub SLÁNSKÝ, Tomáš KROPÁČEK, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ a Zuzana NEŠETŘILOVÁ. Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop
Autoři ZELENÝ, Jiří, Peter BOBULA, Zbyněk VINŠ, Jakub SLÁNSKÝ, Tomáš KROPÁČEK, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ a Zuzana NEŠETŘILOVÁ.
Vydání 2022.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky gin, rye whisky, single grain, sushi
Klíčová slova anglicky gin, rye whisky, single grain, sushi
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 19. 4. 2022 20:04.
Anotace
The aim of the workshop was to introduce the participants to the theoretical side of the production of Japanese and American whiskey, followed by a practical tasting in which the participants used the acquired theory. The aim was also to understand the techniques of pairing these whiskeys with Japanese and American dishes, including a practical demonstration.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 03:40