ZELENÝ, Jiří, Vladimír VIETORIS, Anna KUBÁTOVÁ a Zbyněk VINŠ. Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism. Online. In Carvalho, J.V.d., Liberato, P., Peña, A. Advances in Tourism, Technology and Systems. Singapore: SpringerLink, 2022, s. 127-137. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 284. ISBN 978-981-16-9700-5. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-16-9701-2_11.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism
Autoři ZELENÝ, Jiří, Vladimír VIETORIS, Anna KUBÁTOVÁ a Zbyněk VINŠ.
Vydání Singapore, Advances in Tourism, Technology and Systems, od s. 127-137, 11 s. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 284, 2022.
Nakladatel SpringerLink
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Obor 50404 Antropology, ethnology
Stát vydavatele Singapur
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání elektronická verze "online"
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-981-16-9700-5
Doi http://dx.doi.org/10.1007/978-981-16-9701-2_11
UT WoS 000866441000011
Klíčová slova anglicky cultural capital, cyprinus carpio, photo-elicitation, social fields, South Bohemia, traditional gastronomy
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Návaznosti DG18P02OVV057, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 29. 4. 2023 23:21.
Anotace
his research aims to explore whether Pierre Bourdieu’s theory of social fields can be used to determine preferences for tourism products. In particular, fish gastronomy as a part of fish tourism in the region of South Bohemia, Czech Republic, was examined.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 09:02