HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ a Jaromír FIALA. Kulinární dědictví v praxi. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Kulinární dědictví v praxi
Název anglicky Culinary heritage in the practice
Autoři HÁN, Jan (203 Česká republika, garant, domácí), Zbyněk VINŠ (203 Česká republika, domácí), Irena KORBELÁŘOVÁ (203 Česká republika), Radmila DLUHOŠOVÁ a Jaromír FIALA.
Vydání 2022.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání konference
Obor 50700 5.7 Social and economic geography
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky gastronomie; kulinární dědictví; cestovní ruch
Klíčová slova anglicky gastronomy; culinary heritage; tourism
Příznaky Mezinárodní význam
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnil: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D., učo 12793. Změněno: 7. 11. 2022 12:07.
Anotace
Odborná konference Kulinární dědictví v praxi se zaměřuje především na aktuální stav poznání a prezentace kulinárního dědictví jednotlivých regionů českých zemí odrážejícího prvky národní a kulturní identity. Nosným tématem a cílem konference je tedy především posílení prezentace a edukace kulinárního dědictví českých zemí v rámci gastronomické praxe, cestovního ruchu a odborného školství.
Anotace anglicky
The conference „Culinary heritage in the practice“ is focused on the actual state of knowledge and the level of presentation of the regions culinary heritage. The core topic and the aim of the conference is to make the level of the culinary heritage presenation and education higher in the fields of gastronomy, tourism and education.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 06:05