ZELENÝ, Jiří. Specializovaný inventář pro servírování vína. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Specializovaný inventář pro servírování vína
Název anglicky Specialized Wine Serving Equipment
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2022.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky chladiče, dekantační košíky, drop-stops, provzdušnění, teploměry
Klíčová slova anglicky aeration, coolers, decanting baskets, drop-stops, thermometers
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 11. 11. 2022 16:22.
Anotace
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s funkcí speciálního vybavení pro servírování vína, a to včetně jeho správného použivání v gastronomii. Součástí byla i prezentace ekonomického kontextu výše zmíněné problematiky.
Anotace anglicky
The aim of the requested lecture was to acquaint the audience with the function of special equipment for serving wine, including its correct use in gastronomy. A presentation of the economic context of the above-mentioned issue was also included.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 07:53