ZELENÝ, Jiří. Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match. Vysoká škola hotelová v Praze, 2017.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match
Název anglicky Possibilities of pairing seasonal Czech dishes with wines from Czech and Moravian wine regions using the Body Deviation-from-Match method
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání 2017.
Nakladatel Vysoká škola hotelová v Praze
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Projekty výzkumu a vývoje
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 3. 12. 2022 22:22.
Anotace
Projekt je zaměřen na možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů. Pomocí netradiční formy výuky v rámci předmětů kulinářství a nápojové gastronomie, aplikací odborné diskuse a pomocí formalizovaného senzorického hodnocení lze očekávat výzkumný potenciál.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 05:52