ZELENÝ, Jiří. Steps: MSc In Sustainable Food Production Systems: Erasmus+ KA2 project. Česká zemědělská univerzita v Praze, 2023.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Steps: MSc In Sustainable Food Production Systems: Erasmus+ KA2 project
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání 2023.
Nakladatel Česká zemědělská univerzita v Praze
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Projekty výzkumu a vývoje
Obor 40101 Agriculture
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 3. 12. 2022 22:34.
Anotace
The aim of STEPS project is to implement a modern MSc programme on “Sustainable food production systems” complaint to the Bologna convention. The overall objective is to provide the background and support the design of the STEPS programme in order to meet labor market and society’s needs and expectations.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 06:21