2022
			
	    
	
	
    Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie
STUDNIČKA, PetrBasic information
Original name
Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie
	Name (in English)
Evaluation of the Labor Market in the Field of Gastronomy
		Authors
Edition
 5. Národní platforma autorizovaných osob - tvorba a revize profesních kvalifikací z oblasti gastronomie, 2022
			Other information
Language
Czech
		Type of outcome
Requested lectures
		Field of Study
50300 5.3 Education
		Country of publisher
Czech Republic
		Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
		References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
			Keywords (in Czech)
gastronomie, profesní kvalifikace, trh práce
		Keywords in English
gastronomy, professional qualifications, labor market
		Links
CZ.03.1.54/0.0/0.0/15_020/0013987, research and development project. 
			
				
				Changed: 19/12/2022 08:34, Ing. Petr Studnička, PhD.
				
		In the original language
Cílem projektu je podpora a doplnění systémových prvků, které umožňují prohlubování kompetencí dospělých v rámci dalšího vzdělávání v České republice.
				In English
The goal of the project is to support and supplement system elements that enable the deepening of the competences of adults in further education in the Czech Republic.