2022
			
	    
	
	
    Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie
STUDNIČKA, PetrZákladní údaje
Originální název
Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie
	Název anglicky
Evaluation of the Labor Market in the Field of Gastronomy
		Autoři
Vydání
 5. Národní platforma autorizovaných osob - tvorba a revize profesních kvalifikací z oblasti gastronomie, 2022
			Další údaje
Jazyk
čeština
		Typ výsledku
Vyžádané přednášky
		Obor
50300 5.3 Education
		Stát vydavatele
Česká republika
		Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
		Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
			Klíčová slova česky
gastronomie, profesní kvalifikace, trh práce
		Klíčová slova anglicky
gastronomy, professional qualifications, labor market
		Návaznosti
CZ.03.1.54/0.0/0.0/15_020/0013987, projekt VaV. 
			
				
				Změněno: 19. 12. 2022 08:34, Ing. Petr Studnička, PhD.
				
		V originále
Cílem projektu je podpora a doplnění systémových prvků, které umožňují prohlubování kompetencí dospělých v rámci dalšího vzdělávání v České republice.
				Anglicky
The goal of the project is to support and supplement system elements that enable the deepening of the competences of adults in further education in the Czech Republic.