STUDNIČKA, Petr. Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie. In 5. Národní platforma autorizovaných osob - tvorba a revize profesních kvalifikací z oblasti gastronomie. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie
Název anglicky Evaluation of the Labor Market in the Field of Gastronomy
Autoři STUDNIČKA, Petr.
Vydání 5. Národní platforma autorizovaných osob - tvorba a revize profesních kvalifikací z oblasti gastronomie, 2022.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky gastronomie, profesní kvalifikace, trh práce
Klíčová slova anglicky gastronomy, professional qualifications, labor market
Návaznosti CZ.03.1.54/0.0/0.0/15_020/0013987, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Petr Studnička, PhD., učo 10778. Změněno: 19. 12. 2022 08:34.
Anotace
Cílem projektu je podpora a doplnění systémových prvků, které umožňují prohlubování kompetencí dospělých v rámci dalšího vzdělávání v České republice.
Anotace anglicky
The goal of the project is to support and supplement system elements that enable the deepening of the competences of adults in further education in the Czech Republic.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 07:06