STUDNIČKA, Petr, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Darina SVOBODOVÁ, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ. Ukrajinská kuchyně. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Ukrajinská kuchyně
Název anglicky Ukrainian Cuisine
Autoři STUDNIČKA, Petr, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Darina SVOBODOVÁ, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ.
Vydání 2022.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky gastronomie, kuchyně, tradice, Ukrajina
Klíčová slova anglicky gastronomy, cuisine, tradition, Ukraine
Změnil Změnil: Ing. Petr Studnička, PhD., učo 10778. Změněno: 19. 12. 2022 22:42.
Anotace
Cílem workshopu bylo popularizovat ukrajinskou kuchyni v návaznosti na akt agrese vojsk Ruské federace na Ukrajině.
Anotace anglicky
The aim of the workshop is to popularize Ukrainian cuisine following the act of aggression by the troops of the Russian Federation in Ukraine.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 07:22