W 2022

Ukrajinská kuchyně

STUDNIČKA, Petr, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Darina SVOBODOVÁ, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ et. al.

Základní údaje

Originální název

Ukrajinská kuchyně

Název anglicky

Ukrainian Cuisine

Autoři

STUDNIČKA, Petr, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Darina SVOBODOVÁ, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ

Vydání

2022

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

50300 5.3 Education

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

gastronomie, kuchyně, tradice, Ukrajina

Klíčová slova anglicky

gastronomy, cuisine, tradition, Ukraine
Změněno: 4. 6. 2024 01:04, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Cílem workshopu bylo popularizovat ukrajinskou kuchyni v návaznosti na akt agrese vojsk Ruské federace na Ukrajině.

Anglicky

The aim of the workshop is to popularize Ukrainian cuisine following the act of aggression by the troops of the Russian Federation in Ukraine.