2022
			
	    
	
	
    Stolování v období baroka
STUDNIČKA, PetrZákladní údaje
Originální název
Stolování v období baroka
	Název anglicky
Dining in the Baroque Period
		Autoři
Vydání
 2022
			Další údaje
Jazyk
čeština
		Typ výsledku
Uspořádání workshopu
		Obor
50300 5.3 Education
		Stát vydavatele
Česká republika
		Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
		Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
			Klíčová slova česky
baroko, culinaria, recept, stolování
		Klíčová slova anglicky
baroque, culinaria, recipe, dining
		
				
				Změněno: 19. 12. 2022 22:48, Ing. Petr Studnička, PhD.
				
		V originále
Cílem workshopu je přiblížit specifika stolování a dobové recepty z období baroka.
				Anglicky
The aim of the workshop is to introduce the specifics of dining and contemporary recipes from the Baroque period.