STUDNIČKA, Petr. Stolování v období baroka. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Stolování v období baroka
Název anglicky Dining in the Baroque Period
Autoři STUDNIČKA, Petr.
Vydání 2022.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky baroko, culinaria, recept, stolování
Klíčová slova anglicky baroque, culinaria, recipe, dining
Změnil Změnil: Ing. Petr Studnička, PhD., učo 10778. Změněno: 19. 12. 2022 22:48.
Anotace
Cílem workshopu je přiblížit specifika stolování a dobové recepty z období baroka.
Anotace anglicky
The aim of the workshop is to introduce the specifics of dining and contemporary recipes from the Baroque period.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 10:14