ZELENÝ, Jiří. Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext. University College Prague, 2023.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání 2023.
Nakladatel University College Prague
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Projekty výzkumu a vývoje
Obor 50704 Environmental sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky konzumace nápojů, konzumace pokrmů, příprava nápojů, příprava pokrmů, waste management
Klíčová slova anglicky drink consumption, drink preparation, food consumptioon, food preparation, waste management
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 3. 2. 2023 21:08.
Anotace
Projekt sestává ze tří oddělených částí a jeho hlavním cílem je vytvořit tři tematicky rozdílná interaktivní videa určená pro vzdělávání vysokoškolských studentů.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 06:21