ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Veselý MICHAL. Párování Rémy Martin Cognac s finger food. 2023.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Párování Rémy Martin Cognac s finger food
Název anglicky Pairing Rémy Martin Cognac with Finger Food
Autoři ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Veselý MICHAL.
Vydání 2023.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky brusinky, jeřabiny, krevety, muffin, zvěrina
Klíčová slova anglicky cranberries, lingonberries, muffin, shrimp, venison
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 8. 3. 2023 21:24.
Anotace
Cílem workshopu bylo poukázat na možnosti párování tří druhů cograncu se třemi druhy finger food. Logický sled párování kopíroval gradující intenzitu chutí.
Anotace anglicky
The aim of the workshop was to point out the possibilities of pairing three types of cogranc with three types of finger food. The logical sequence of pairings followed the gradational intensity of flavors.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 04:10