YELISSEYEVA, Margarita, Jiří ZELENÝ a Lošťák MICHAL. Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers. Online. In Klaus G Grunert. International Food Marketing Research Symposium at the Czech University of Life Sciences Prague, Prague, Czech Republic. 1st. Prague, Czech Republic: Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research, 2023, s. 111-113.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers
Autoři YELISSEYEVA, Margarita, Jiří ZELENÝ a Lošťák MICHAL.
Vydání 1st. Prague, Czech Republic, International Food Marketing Research Symposium at the Czech University of Life Sciences Prague, Prague, Czech Republic, od s. 111-113, 3 s. 2023.
Nakladatel Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 50401 Sociology
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání elektronická verze "online"
WWW IFMRS Proceedings
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky kávový trh, Česká republika, rozlišení, teoretická saturace, udržitelnost
Klíčová slova anglicky coffee market, Czech Republic, distinction, theoretical saturation, sustainability
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 13. 1. 2024 21:03.
Anotace
Studie má za cíl zjistit roli organic certifikace v konstruování kvality kávy u vybraných aktérů výběrové kávy.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 09:06