ZELENÝ, Jiří. Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2023.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva
Název anglicky Service, Production and Categorization of Sparkling Wines: A Gastronomic Perspective
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2023.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky Cava, Champagne, Prosecco, Sekt, tradiční metoda
Klíčová slova anglicky Cava, Champagne, Prosecco, Sekt, traditional method
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 16. 11. 2023 20:36.
Anotace
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s hlavními technologickými rozdíly při výrobě šumivých a perlivých vín, a to v závislosti na regionu původu. Posluchačům byla rovněž prezentována implikace výše uvedených znalostí v oblasti gastronomie.
Anotace anglicky
The aim of the requested lecture was to acquaint the audience with the main technological differences in the production of sparkling and sparkling wines, depending on the region of origin. Implications of the aforementioned knowledge in the field of gastronomy were also presented to the audience.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 06:50