VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23. 2023.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23
Autoři VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ.
Vydání 2023.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky české moučníky, česká paštika, české pivo, becherovka, utopenci
Klíčová slova anglicky Czech beer, Czech pastries, Czech pate, becherovka, pickled sausages
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 13. 1. 2024 21:13.
Anotace
cílem workshopu bylo účastníkům přiblížit specifika české kuchyně v kontextu kuchyně evropské; převážná část účastníků z Portugalsk a Španělska provedla komparaci českých a jejich pokrmů a nápojů
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 03:40