u 2025

Expertní stanovisko - Zavedení povinného uvedení informace o množství pokrmu v jídelních lístcích

STUDNIČKA, Petr, Martin KOCOUREK, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ, Darina SVOBODOVÁ et. al.

Basic information

Original name

Expertní stanovisko - Zavedení povinného uvedení informace o množství pokrmu v jídelních lístcích

Name in Czech

Expert Opinion - Introduction of Mandatory Information on the Amount of Food/Beverage in Menus

Authors

STUDNIČKA, Petr, Martin KOCOUREK, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ and Darina SVOBODOVÁ

Edition

1. vyd. Praha, 2 pp. 2025

Publisher

University College Prague

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Účelové publikace

Field of Study

40500 4.5 Other agricultural sciences

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

gastronomie, informace, jídelní lístek, množství, pokrm

Keywords in English

gastronomy, information, menu, amount, dish
Změněno: 4/2/2025 21:56, Ing. Petr Studnička, PhD.

Abstract

V originále

Expertní stanovisko se zabývá výhodami a nevýhodami uvažovaného povinného zavedení informace o množství pokrmu v jídelních lístcích.

In English

The expert opinion deals with the advantages and disadvantages of the considered mandatory introduction of information on the amount of food/drink in menus.