BUREŠOVÁ, Pavla. Enogastronomie ve stylu mladých vín a tradičních pokrmů. 2010.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Enogastronomie ve stylu mladých vín a tradičních pokrmů
Název anglicky Enogastronomie, styles of young wines, traditional food
Autoři BUREŠOVÁ, Pavla.
Vydání 2010.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky Svatomartinská husa, Svatomartinské víno, principy sezónnosti, tradice
Klíčová slova anglicky Goose St. Martin, St. Martin wine, seasonal principles, traditions
Změnil Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 31. 3. 2011 13:04.
VytisknoutZobrazeno: 1. 5. 2024 19:24