BUREŠOVÁ, Pavla. Enogastronomie. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2011, roč. 6/2011, 104/2011, 51 s. ISSN 1212-7884.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Enogastronomie
Název anglicky ENOGASTRONOMY
Autoři BUREŠOVÁ, Pavla (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání Vinařský obzor, Svaz vinařů ČR, 2011, 1212-7884.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky wine; food; appetizer; seasonal food
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 5. 11. 2011 10:31.
Anotace
Letní enogastronomie. Menu s využitím čerstvých, sezonních a lokálních surovin. Vybrané pokrmy byly kombinovány vždy se čtyřmi víny. Metodu senzorického hodnocení vín a pokrmů využila, při zkoumání vzájemné harmonie, skupina 32 studentů magisterského a bakalářského studia. Bylo použito hodnotící tabulky (desetibodové škály), do které byly individuálně zaznamenávány výsledné hodnoty, které studenti zadávali na základě organoleptické analýzy.
Anotace anglicky
Summer gastronomy. They use fresh ingredients that meet our conditions. For the menu we selected the wines with the use of empirical research.
VytisknoutZobrazeno: 1. 5. 2024 16:45