Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@article{5991, author = {Studnička, Petr and Vondrlík, Petr}, article_location = {Praha}, article_number = {7}, keywords = {gastronomic conception, railways, SC Pendolino product, La Roquette restaurant}, language = {cze}, issn = {1801-1535}, journal = {Czech Hospitality and Tourism Papers}, title = {Nové gastronomické koncepty na české železnici}, volume = {IV.}, year = {2008} }
TY - JOUR ID - 5991 AU - Studnička, Petr - Vondrlík, Petr PY - 2008 TI - Nové gastronomické koncepty na české železnici JF - Czech Hospitality and Tourism Papers VL - IV. IS - 7 SP - 14-27 EP - 14-27 PB - Vysoká škola hotelová SN - 18011535 KW - gastronomic conception, railways, SC Pendolino product, La Roquette restaurant N2 - Průzkumy ukazují, že průměrný občan stráví 700 hodin ročně při cestování v dopravních prostředcích. Především v zemích s vysokorychlostní železniční dopravou se stává cestování po železnici stále více populárnější. Vlaky mohou vedle přepravy poskytnout i další služby, jedná se především o ubytovací a stravovací služby. ER -
STUDNIČKA, Petr a Petr VONDRLÍK. Nové gastronomické koncepty na české železnici. \textit{Czech Hospitality and Tourism Papers}. Praha: Vysoká škola hotelová, 2008, IV., č.~7, s.~14-27. ISSN~1801-1535.
|