STUDNIČKA, Petr a Petr VONDRLÍK. Nové gastronomické koncepty na české železnici. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: Vysoká škola hotelová, 2008, IV., č. 7, s. 14-27. ISSN 1801-1535.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Nové gastronomické koncepty na české železnici
Název anglicky New Gastronomic Conceptions in Czech Railways
Autoři STUDNIČKA, Petr a Petr VONDRLÍK.
Vydání Czech Hospitality and Tourism Papers, Praha, Vysoká škola hotelová, 2008, 1801-1535.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky gastronomický koncept, železnice, SC Pendolino, restaurace La Rocket
Klíčová slova anglicky gastronomic conception, railways, SC Pendolino product, La Roquette restaurant
Příznaky Recenzováno
Návaznosti WD-37-07-2, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Petr Studnička, PhD., učo 10778. Změněno: 6. 11. 2011 16:22.
Anotace
Průzkumy ukazují, že průměrný občan stráví 700 hodin ročně při cestování v dopravních prostředcích. Především v zemích s vysokorychlostní železniční dopravou se stává cestování po železnici stále více populárnější. Vlaky mohou vedle přepravy poskytnout i další služby, jedná se především o ubytovací a stravovací služby.
Anotace anglicky
Surveys says that a common citizen passes 700 hours per year travelling in different means of transport. Especially in those countries which boast having high-speed railway transport, travelling by train is becoming more and more popular. Railways can offer, apart from transport services, accommodation services and catering services.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 06:03