2011
			
	    
	
	
    Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
TESONE, DanaZákladní údaje
Originální název
Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
	Název česky
Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
	Název anglicky
Principles of Management for the Hospitality Industry
		Autoři
TESONE, Dana
			Vydání
 Praha, 400 s. 2011
			Nakladatel
Wolters Kluwer
		Další údaje
Typ výsledku
Odborná kniha
		Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
		Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
			ISBN
978-80-7357-655-4
		Klíčová slova česky
hotelnictví, gastronomie, turismus, management
		Klíčová slova anglicky
hospitality, management
		
				
				Změněno: 7. 1. 2012 17:27, PhDr. Karel Starý, MBA