B 2011

Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu

TESONE, Dana

Základní údaje

Originální název

Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu

Název česky

Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu

Název anglicky

Principles of Management for the Hospitality Industry

Autoři

TESONE, Dana

Vydání

Praha, 400 s. 2011

Nakladatel

Wolters Kluwer

Další údaje

Typ výsledku

Odborná kniha

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-80-7357-655-4

Klíčová slova česky

hotelnictví, gastronomie, turismus, management

Klíčová slova anglicky

hospitality, management
Změněno: 7. 1. 2012 17:27, PhDr. Karel Starý, MBA
Zobrazeno: 23. 11. 2024 05:00