2012
			
	    
	
	
    Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
ATTL, Pavel; Eva MIČKOVÁ a Petr STUDNIČKAZákladní údaje
Originální název
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
	Název česky
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
	Autoři
ATTL, Pavel; Eva MIČKOVÁ a Petr STUDNIČKA
			Vydání
 Culinary Tourism - Products, Regions, Tourists, Philosophy, Wien, SpringerWienNewYork, 2012, 2194-6574
			Další údaje
Jazyk
angličtina
		Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
		Obor
50200 5.2 Economics and Business
		Stát vydavatele
Rakousko
		Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
		Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
			Klíčová slova česky
gastroturismus, Rakousko
		Klíčová slova anglicky
Austria, gastrotourism
		Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
		Návaznosti
WD-37-07-2, projekt VaV. 
			
				
				Změněno: 4. 6. 2013 09:56, Ing. Pavel Attl, Ph.D.