ATTL, Pavel, Eva MIČKOVÁ a Petr STUDNIČKA. Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska. Culinary Tourism - Products, Regions, Tourists, Philosophy. Wien: SpringerWienNewYork, 2012, roč. 1., s. 53-65. ISSN 2194-6574.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
Název česky Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
Autoři ATTL, Pavel, Eva MIČKOVÁ a Petr STUDNIČKA.
Vydání Culinary Tourism - Products, Regions, Tourists, Philosophy, Wien, SpringerWienNewYork, 2012, 2194-6574.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Rakousko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky gastroturismus, Rakousko
Klíčová slova anglicky Austria, gastrotourism
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Návaznosti WD-37-07-2, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Pavel Attl, Ph.D., učo 4145. Změněno: 4. 6. 2013 09:56.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 10:14