SYSEL, Jiří. Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii. První vydání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze, 2012, 37 pp. ISBN 978-80-87411-38-4.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii
Authors SYSEL, Jiří.
Edition První vydání. Praha, 37 pp. 2012.
Publisher Vysoká škola hotelová v Praze
Other information
Type of outcome Textbook
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
ISBN 978-80-87411-38-4
Keywords (in Czech) Certifikace, kvalita (jakost),mezinárodní organizace pro standardizaci (ISO), norma (standard), procesní přístup, spokojenost zákazníka, systém managementu kvality, zákazník, zlepšování
Changed by Changed by: Ing. Jiří Sysel, Ph.D., učo 4069. Changed: 17/1/2017 21:52.
PrintDisplayed: 20/5/2024 22:07