BUREŠOVÁ, Pavla. Sommelier v gastronomii. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2012, roč. 105/2012, 7-8, s. 410-411. ISSN 1212-7884.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Sommelier v gastronomii
Název česky Sommelier v gastronomii
Název anglicky Sommelier in the gastronomy
Autoři BUREŠOVÁ, Pavla.
Vydání Vinařský obzor, Velké Bílovice, Svaz vinařů ČR, 2012, 1212-7884.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky gastronomie, sommelier, víno
Klíčová slova anglicky gastronomy, sommelier, wine
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 5. 9. 2012 11:35.
VytisknoutZobrazeno: 1. 5. 2024 18:07