LANSKÁ a Kateřina ELISOVÁ. Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví-gastronomie, 1. část. 2. přepracované vydání. Praha: VŠH v Praze 8, 2012. ISBN 978-80-87411-36-0.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví-gastronomie, 1. část
Autoři LANSKÁ a Kateřina ELISOVÁ.
Vydání 2. přepracované vydání. Praha, 2012.
Nakladatel VŠH v Praze 8
Další údaje
Typ výsledku Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-87411-36-0
Klíčová slova česky hotel, gastronomie
Klíčová slova anglicky hotel, gastronomy
Změnil Změnil: Ing. Luboš Svárovský, učo 12422. Změněno: 10. 1. 2013 11:59.
VytisknoutZobrazeno: 28. 4. 2024 18:54