BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ. Brambory v enogastronomii. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2013, roč. 4/2013, č. 4, s. 225-225. ISSN 1212-7884. Dostupné z: https://dx.doi.org/.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Brambory v enogastronomii
Název česky Brambory v enogastronomii
Název anglicky Potatoes - pairing with wine
Autoři BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ.
Vydání Vinařský obzor, Velké Bílovice, Svaz vinařů ČR, 2013, 1212-7884.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Doi http://dx.doi.org/
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 23. 5. 2013 09:14.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 05:24