2012
			
	    
	
	
    Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
ATTL, Pavel; Eva MIČKOVÁ a Petr STUDNIČKAZákladní údaje
Originální název
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
	Název česky
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
	Název anglicky
Culinary-tourism developement in terms of Austria
		Autoři
ATTL, Pavel; Eva MIČKOVÁ a Petr STUDNIČKA
			Vydání
 Praha, od s. 145-157, 13 s. Food and Gastronomy, 2012
			Nakladatel
Press21 s. r. o.
		Další údaje
Typ výsledku
Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
		Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
		Forma vydání
tištěná verze "print"
		Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
			ISBN
978-80-905181-1-7
		Klíčová slova česky
Gastroturismus, mák, motivace, Rakousko, zážitkový region
		Klíčová slova anglicky
Culinary tourism, poppy, motivation, Austria, experiential region
		Příznaky
Recenzováno
		
				
				Změněno: 4. 6. 2013 10:57, Ing. Pavel Attl, Ph.D.