česky | in English
Název anglicky: A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´24, Cusco, Peru
angličtina. Peru.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 02:15.
Název anglicky: A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´24, Azores, Portugal
angličtina. Portugalsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 28. 9. 2024 22:21.
Název anglicky: Bibliometric Analysis on ChatGPT in Tourism, Hospitality, and Gastronomy: Papers Published in 2023
angličtina. Švýcarsko.
Klíčová slova anglicky: artificial intelligence, chatbot, Google Scholar, research agenda, OpenAI, Web of Science
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 22. 11. 2024 19:34.
Název anglicky: Conference presentation: Aesthetics and DALL-E 1-3: Bibliometric Analysis of Papers Published in 2021-2024
angličtina. Bahrajn.
Klíčová slova anglicky: architecture; art; artificial intelligence; design; Google Scholar; OpenAI; Web of Science
Druh účasti: aktivní účast
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 15. 5. 2024 00:59.
Název česky: Degustační workshop Hennessy
Název anglicky: Tasting workshop Hennessy
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: brand history, master blender, VS, VSOP, XO
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 23. 11. 2024 01:19.
Název anglicky: Discrepancies Between Michelin Guide Awards and Google Restaurant Reviews: A Case Study of the Capital City of Prague
angličtina. Singapur.
Klíčová slova anglicky: Bib Gourmand, Czech Republic, Food quality, Gastronomy, Mich-elin star, Restaurant atmosphere, Service quality
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 21. 10. 2024 13:27.
Název anglicky: Gastronomic Consumers’ Attitudes Toward AI-Generated Food Images: Exploring Different Perceptions Based on Generational Segmentation
angličtina. Singapur.
Klíčová slova anglicky: Artificial intelligence, Baby Boomers, DALL-E, Generation X, Gen-eration Y, Generation Z, Millennials
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 21. 10. 2024 13:27.
Název anglicky: Legal and Illegal Trade in CITES Protected Mammals – a Closer Look at the European Union
angličtina. Spojené státy.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 21. 10. 2024 13:17.
Název anglicky: Marketing and Smart Technologies Proceedings of ICMarkTech 2023, Volume 1
angličtina. Singapur.
Klíčová slova anglicky: Artificial Intelligence, Virtual and Augmented Reality, Data Mining, Big Data, Marketing Data Science, Internet of Things, Machine Learning, Metaverse and NFT applied to Marketing, Digital Marketing, Tourism Marketing, ICMarkTech 2023 Proceedings
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 00:42.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:43.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:43.
Název anglicky: Peer Review for Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ) (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Polsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 24. 7. 2024 20:41.
Název anglicky: Peer Review for Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ) (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Polsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:42.
Název anglicky: Peer Review for The ICMarkTech´24 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Portugalsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 28. 9. 2024 19:33.
Název anglicky: Peer Review for The ICMarkTech´24 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Portugalsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 28. 9. 2024 19:31.
Název anglicky: Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Peru.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:41.
Název anglicky: Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Peru.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:41.
Název anglicky: Peer Review for The 5th International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Čína.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 13. 7. 2024 12:05.
Název anglicky: Peer Review for The 5th International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Čína.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:50.
Název anglicky: Ruinart Champagne: Blanc de Blancs, Brut, Rosé
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: brand history, inventory, production processes, serving, tasting
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 24. 10. 2024 22:00.
angličtina. Polsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 00:27.
Název česky: Svatomartinská vína & Husa
Název anglicky: St. Martin's Wines & Goose
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Celebration, Feast, Gastronomy, Tradition, Wine
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 23. 11. 2024 01:13.
Název anglicky: The Authenticity of ChatGPT’s Responses in the Tourism and Hospitality Sector: An Explorative Study on Human Perception of Artificial Intelligence
angličtina. Singapur.
Klíčová slova anglicky: AI-generated content; Gastronomy; Hotels; Text elicitation; Tourist information center; Wine-food pairing, Qualitative methodology
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 14. 11. 2024 23:58.
Název anglicky: Wine Consumers’ Attitudes Toward AI-Generated Images of Wine Regions: Exploring Relationship Between Preferences and Imaginative Conceptions
angličtina. Singapur.
Klíčová slova anglicky: Artificial intelligence, DALL-E, Fabrications, Photo-elicitation, Tourism Activities, Vineyards
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 14. 11. 2024 23:45.
Název anglicky: A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´23, Bogotá, Colombia
angličtina. Kolumbie.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 16. 5. 2023 18:56.
Název anglicky: A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´23, Prague, Czech Republic
angličtina. Česká republika.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 3. 12. 2023 01:08.
Název anglicky: Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Auchentoshan, Johnnie Walker, Laphroaig, Oban, Talisker
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:01.
Název anglicky: Conference Co-Chair and Local Organizer: International Food Marketing Research Symposium 2023, Prague, Czech Republic
angličtina. Česká republika.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 20. 6. 2023 19:57.
Název anglicky: Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Czech beer, Czech pastries, Czech pate, becherovka, pickled sausages
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:02.
Název anglicky: Scientific Committee Member, Conference Udržitelnost v kreativním průmyslu, Prague School of Creative Communication
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: authenticity, creativity, marketing management, social policy, sustainability
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 2. 12. 2023 20:18.
Název anglicky: Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: coffee market, Czech Republic, distinction, theoretical saturation, sustainability
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 00:33.
Název anglicky: Chairman & Local Organizor of the Conference: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic
angličtina. Česká republika.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 3. 12. 2023 02:08.
Název anglicky: Changing Purchase Intentions Toward Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma Marketing
angličtina. Singapur.
Klíčová slova anglicky: Consumer science, Cooking technology, Multisensory marketing, Neuro-sensory aspects, Regional production, Sensory evaluation
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 21. 10. 2024 13:26.
Název anglicky: Authenticity Perception of AI-generated Marketing Visuals: The Example of Gastronomy and Wine Regions
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: artificial intelligence, Czech cuisine, DALL-E, molecular gastronomy, wine culture
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 2. 12. 2023 20:09.
Název anglicky: Meet the Editors Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic
angličtina. Česká republika.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 3. 12. 2023 01:46.
Název anglicky: Opening Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic
angličtina. Česká republika.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 3. 12. 2023 01:37.
Název anglicky: Pairing Rémy Martin Cognac with Finger Food
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: cranberries, lingonberries, muffin, shrimp, venison
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:02.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:39.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:37.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:37.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:36.
Název anglicky: Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Česká republika.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:36.
Název anglicky: Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Česká republika.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:36.
Název anglicky: Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Kolumbie.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:35.
Název anglicky: Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Kolumbie.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:35.
Název anglicky: Poster: Wine and Beer in Slovakia: Overlapping Marketing with Social and Cultural Aspects
angličtina. Česká republika.
Druh účasti: aktivní účast
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 3. 12. 2023 02:01.
slovenština. Slovensko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 9. 10. 2023 12:14.
Název anglicky: Rosé Wines Master Class
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: French market, grape harvest, mechanization, Provence, wine production
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:03.
Název anglicky: Ruinart Champagne: History and Present
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Blanc de Blancs, Magnum, Rosé, Ruinart de Ruinart
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:03.
Název anglicky: Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Cuba, Eminente, Mexico, Molasses, Volcan
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:03.
Název anglicky: Service, Production and Categorization of Sparkling Wines: A Gastronomic Perspective
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Cava, Champagne, Prosecco, Sekt, traditional method
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 16. 11. 2023 20:36.
Název anglicky: Steps: MSc In Sustainable Food Production Systems: Erasmus+ KA2 project
angličtina. Česká republika.
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 3. 12. 2022 22:34.
Název anglicky: Sustainability in the preparation and consumption of food and beverages, its social and cultural context
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: drink consumption, drink preparation, food consumptioon, food preparation, waste management
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 3. 2. 2023 21:08.
Název anglicky: A Member of the Scientific Committee of the International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA
angličtina. Spojené státy.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 10. 7. 2022 02:57.
Název anglicky: Journey through Scotland: Whiskey Workshop by Michal Marešovský
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Campbeltown, Highland, Islay, Lowland, Speyside
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:03.
Název anglicky: Changing Purchase Intentions towards Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma-Marketing
angličtina. Španělsko.
Klíčová slova anglicky: Consumer Science, Cooking Technology, Multisensory Marketing, Neuro-sensory Aspects, Regional Production, Sensory Evaluation
Druh účasti: aktivní účast
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 5. 12. 2022 19:57.
Název anglicky: Conference presentation: Profiling Wine Consumers and Tourists by Cultural Capital and Willingness to Pay: The Case of PDO Wines
angličtina. Spojené státy.
Klíčová slova anglicky: Cluster Analysis, Czech Republic, Grounded Theory, Qualitative Methodology, VOC
Druh účasti: aktivní účast
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 10. 7. 2022 02:44.
Název anglicky: Conference Session Chair: ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies, Santiago de Compostela, Spain
angličtina. Španělsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 5. 12. 2022 20:02.
Název anglicky: Conference Session Chair: International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA
angličtina. Spojené státy.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 10. 7. 2022 02:55.
Název anglicky: Expectations versus Perceptions: The Role of Consumers’ Senses in Composing of USP for PDO Wines
angličtina. Singapur.
Klíčová slova anglicky: Czech Republic, qualitative research, sensory evaluation, terroir, VOC wines, willingness to pay
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 29. 5. 2022 20:19.
Název anglicky: Extended abstract: Profiling Wine Consumers and Tourists by Cultural Capital and Willingness to Pay: The Case of PDO Wines
angličtina. Spojené státy.
Klíčová slova anglicky: combined methodology, Pierre Bourdieu, two-step clustering, VOC wines, wine consumers
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 4. 2023 01:03.
Název anglicky: Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: gin, rye whisky, single grain, sushi
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 19. 4. 2022 20:04.
čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 7. 9. 2021 02:00.
Název anglicky: Moët & Chandon Tasting Workshop
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Chardonnay, Champagne, Pinot Meunier, Pinot Noir, Vintage
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 8. 6. 2022 17:36.
Název anglicky: Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism
angličtina. Singapur.
Klíčová slova anglicky: cultural capital, cyprinus carpio, photo-elicitation, social fields, South Bohemia, traditional gastronomy
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 29. 4. 2023 23:21.
Název anglicky: Pairing of Cocktails and Fingerfood: A Conference Workshop
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: halibut, praline, wild boar, zucchini
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 19. 4. 2022 20:04.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:23.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:29.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:28.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:27.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:26.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:26.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:17.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:15.
Název anglicky: Peer Review for The 3rd International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Korejská republika.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:14.
Název anglicky: Peer Review for The 4th International Conference on Machine Learning and Intelligent Systems (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Korejská republika.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:14.
Název anglicky: Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Čína.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 13. 7. 2024 12:16.
Název anglicky: Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Čína.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 13. 7. 2024 12:13.
Název anglicky: Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Čína.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 13. 7. 2024 12:10.
Název anglicky: Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Čína.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:12.
Název anglicky: Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Čína.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:12.
Název anglicky: Sensory evaluation of Czech traditional regional desserts
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: historical dishes, sensory evaluation, willingness to pay
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 19. 4. 2022 20:04.
Název anglicky: Specialized Wine Serving Equipment
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: aeration, coolers, decanting baskets, drop-stops, thermometers
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 11. 11. 2022 16:22.
Název anglicky: Ukrainian Cuisine
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: gastronomy, cuisine, tradition, Ukraine
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:04.
Název anglicky: The Role of Bitters in Gastronomy
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: angelica, cochineal, gentian, wormwood
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 8. 4. 2022 02:01.
Název anglicky: Award of the Minister of Agriculture for excellent dissertation with contribution to practice in the field of agriculture, forestry, water management and protection of landscape and natural resources
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: economic capital, institutional approaches, cultural capital, social capital, social constructionism, sociometry, subject-object dualism, VOC
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 7. 11. 2021 00:08.
Název česky: Komparace výskytu pouťových a tradičních regionálních pokrmů na českých kulinárních festivalech: terénní studie
Název anglicky: Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Field Study
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Central European cuisine, culinary culture, festival stands, sensory preferences, tastes of dishes
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 25. 2. 2022 11:24.
Název anglicky: Conference presentation: Expectations vs. Perceptions: The Role of Consumers' Senses in Composing of USP for PDO Wines
angličtina. Španělsko.
Klíčová slova anglicky: Czech Republic, qualitative research, sensory evaluation, terroir, VOC wines, willingness to pay
Druh účasti: aktivní účast
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 8. 12. 2021 00:36.
Název anglicky: Conference presentation: Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists' Tastes in Fish Tourism
angličtina. Portugalsko.
Klíčová slova anglicky: cultural capital, Cyprinus carpio, photo-elicitation, social fields, South Bohemia, traditional gastronomy
Druh účasti: aktivní účast
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 11. 2021 19:27.
Název anglicky: Conference Session Chair: ICMarktech'21 – International Conference on Marketing and Technologies, Canary Islands, Spain
angličtina. Španělsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 10. 7. 2022 02:55.
Název anglicky: Conference Session Chair: ICOTTS'21 – International Conference on Tourism Technology and Systems, Cartagena de Indias, Colombia
angličtina. Kolumbie.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 02:07.
Název anglicky: Member of the expert commission for the evaluation of kitchen knives
čeština. Česká republika.
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 7. 9. 2021 01:38.
Název anglicky: Forest Manners Exchange: Forest as a Place to Remedy Risky Behaviour of Adolescents: Mixed Methods Approach
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: forest fauna community; communication; social behaviour; aggression; projective tests; Shinrin-yoku; forest pedagogy
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 4. 2023 00:41.
čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 7. 9. 2021 01:58.
Název anglicky: Map of Culinary Culture of the Czech Lands
čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 00:29.
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: combined method, enogastronomy, JAR scale, sequential method
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 19. 4. 2022 20:04.
Název anglicky: Nature Ideas Exchange: Education of Sustainable Business Principles Based on Parallels with Forest Ecosystem
angličtina. Švýcarsko.
Klíčová slova anglicky: deep ecology; Arne Næss; value objectivism; forest educator; forest fauna and flora; cooperative models; forest pedagogy; business principles
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:35.
Název anglicky: The Pairing of Spanish tapas with aperitif and digestive cocktails
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: B52, churros, Margarita, sangria, serrano
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 11. 2021 23:57.
Název anglicky: The Pairing of Foreign Beer Specials with Dishes of the Czech Cuisine
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Olomouc Cheese, Czech pancakes, IPA, kriek, lager, pork chops
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 22:01.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:11.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:11.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:10.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:10.
Název anglicky: Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:09.
Název anglicky: Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Spojené státy.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:07.
Název anglicky: Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed)
angličtina. Spojené státy.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 21:07.
Název anglicky: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events
angličtina. Singapur.
Klíčová slova anglicky: Authentic food, Cultural tourism, Gastronomy festivals, Photo-elicitation
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 31. 3. 2022 23:29.
Název česky: Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty
Název anglicky: Fish Cuisine of the Czech Lands: Cultural-historical Traditions and Contemporary Aspects
čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 8. 6. 2022 17:43.
Název anglicky: Specifics of the Wine Glasses Usage
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: cup, glass holding, pedestal, serving temperature, stem
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 2. 12. 2021 00:38.
Název anglicky: Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach
angličtina. Švýcarsko.
Klíčová slova anglicky: consumer panel; focus groups; forest pedagogy; sensory evaluation; nutritional properties; willingness to pay
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:35.
Název anglicky: Authentic wines in gastronomy
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: complexity, consumer, niche market, oxidation
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 11. 12. 2020 14:27.
Název anglicky: Traveling Differently: from Rural Burgundy to the Aristocratic Bordeaux With a Glass in Hand
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Bordeaux, Burgundy, cultural capital, Pierre Bourdieu
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 26. 7. 2021 20:50.
Název anglicky: Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events
angličtina. Portugalsko.
Klíčová slova anglicky: Authentic food, Cultural tourism, Gastronomy festivals, Photo-elicitation
Druh účasti: aktivní účast
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 11. 2021 19:18.
angličtina. Spojené státy.
Klíčová slova anglicky: Earth Literacy. Deep Ecology. Forest Pedagogy. Outdoor Learning. Pyramid Model.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:35.
Název anglicky: “Pale Lager and Double Carp Fries, Please”. The McDonaldization of the Culinary Culture in the Czech Republic
angličtina. Itálie.
Klíčová slova anglicky: Christmas traditions, Fish restaurants, Globalized food, Glocalization in gastronomy, National identity
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 21. 10. 2024 13:22.
angličtina. Slovensko.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 00:28.
Název anglicky: Wine Consumers' Preferences: Focus Group for Generation Y
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: habitus, mikulovsko, quality, VOC, znojemsko
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:34.
Název anglicky: Inbound Tourism in Australia with a Focus on Congress Tourism
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Brisbane, Melbourne, Sydney, Tourism Research, Uluru
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 26. 7. 2021 20:52.
Název česky: Rum a jeho pozice na českém trhu s destiláty
Název anglicky: Rum and its Position on the Czech Spirit Market
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: alcohol, bartenders' attitudes, consumer preferences, distillate, gender, willingness to pay
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:35.
Název anglicky: Workshop: Traditional cuisine of Chodsko and Plzeňsko
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: potatoes, gastro events, dumplings, legumes, Šumava
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:34.
angličtina. Belgie.
Klíčová slova anglicky: potato pockets, plum jam, rosehip sauce, venison pâté, wild boar
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
angličtina. Austrálie.
Klíčová slova anglicky: cultural heritage, McDonaldization, national identity, traditional dishes
Druh účasti: aktivní účast
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 27. 9. 2019 12:08.
angličtina. Rakousko.
Klíčová slova anglicky: alcohol content, Bayesian multilevel models, Czech Republic, extrinsic attributes, intrinsin attributes, residual sugar
Druh účasti: aktivní účast
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 28. 7. 2019 14:42.
angličtina. Austrálie.
Klíčová slova anglicky: Central Bohemian swollen doughnuts, hanácko pike pies, jaroslavický carp, kyselo, kyselica, rožmberk carp
Druh účasti: aktivní účast
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 27. 9. 2019 12:07.
Název anglicky: Tasting of Italian Dishes and Czech Wines in the Style of "Eat, Pray, Love" Film
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: eggplant, mascarpone, parmesan, pasta, pesto
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
Název anglicky: Herencia de Plata Tasting Workshop: Pairing with Mexican Dishes
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: agave, añejo, gran reserva, mezcal, reposado
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
Název anglicky: Rémy Martin Cognac Fine Champagne Sensory Workshop: Pairing with Autumn Dishes
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Accord Royal, sawdust smoking, terroir, VSOP, XO
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
angličtina. Austrálie.
Klíčová slova anglicky: cultural heritage, McDonaldization, national identity, traditional dishes
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:29.
angličtina. Austrálie.
Klíčová slova anglicky: Central Bohemian swollen doughnuts, hanácko pike pies, jaroslavický carp, kyselo, kyselica, rožmberk carp
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:29.
Název anglicky: Gastronomic Workshops at VŠH in Prague: Pairing of Meals with Czech and Moravian Wines
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar
Druh účasti: aktivní účast
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 20. 10. 2019 12:48.
čeština. Česká republika.
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 7. 9. 2021 01:29.
Název anglicky: Wine Quality as a Factor Affecting its Price
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: business costs, branding, distribution costs, marketing, production costs
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 11. 12. 2020 14:29.
angličtina. Spojené státy.
Klíčová slova anglicky: alcohol content, Bayesian multilevel models, Czech Republic, extrinsic attributes, intrinsin attributes, residual sugar
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:06.
Název anglicky: Advanced wine service and communication with the guest
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: automatic decanters, needle systems, restaurant environment, sparkling wine, wine oxidation
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 9. 11. 2019 18:50.
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Czech Republic, Fish Restaurants, Gastronomical Concepts, Just-about-right, Questionnaire, Seafood, Sensory Evaluation
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:29.
Název anglicky: Consumers' Attitudes Towards Traditional Regional Dishes: Are Czechs and Moravians Culinary Regional Patriots?
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: carp, dessert, dichotomous choice, hedonic evaluation, soup, willingness to pay
Druh účasti: aktivní účast
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 27. 9. 2019 12:06.
angličtina. Austrálie.
Klíčová slova anglicky: Central Bohemian swollen doughnuts, hanácko pike pies, jaroslavický carp, kyselo, kyselica, rožmberk carp
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 27. 9. 2019 12:06.
Název anglicky: The issue of sparkling wines in gastronomy
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Cava, Champagne, Prosecco, Sekt
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 9. 11. 2019 18:50.
angličtina. Itálie.
Klíčová slova anglicky: coffee, hedonic evaluation, tea, triangle test, willingness to pay
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 21. 10. 2024 13:22.
Název anglicky: Fish in the center of events - from gastronomy to tourism
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: carp, fish dishes, fish farming, fishing, teambuilding
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 26. 7. 2021 20:53.
Název anglicky: Treatise on the Disertation Thesis: Wine regions and social construction of wine quality in the impacts on development of rural localities
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: endogenous growth model, extrinsic attributes, Grounded Theory, habitus, hedonic pricing model, intrinsic attributes, regional identity, social capital, social networks, terroir, willingness to pay, Wines of original certification
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 17. 4. 2019 01:46.
Název česky: Traditional Czech cuisine: HTV Workshop
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
angličtina. Belgie.
Klíčová slova anglicky: Christmas dishes, Czech beer, Czech cuisine, Easter dishes, Moravian cuisine
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
Název česky: Workshop zaměřený na párování nápojů a pokrmů pro studenty programu Erasmus
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: brownies, poultry pâté, poultry soup, Sichuan chicken, sequential method
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
Zemědělská ekonomie. angličtina. Spojené státy.
Klíčová slova anglicky: Blaufränkisch; Chardonnay; Pinot Blanc; sparkling wines; white cuvée
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 2. 2018 17:48.
Název česky: Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vína
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: quantitative research, sensory evaluation, social construction of quality, terroir, trust of a consumer
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 24. 7. 2019 12:42.
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Klíčová slova anglicky: coffee, drinking water, filtration, hedonic evaluation, reverse osmosis, sensory tasting, tea, triangle test
Druh účasti: aktivní účast
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 13. 6. 2018 18:56.
Název anglicky: Czechs and Moravians: Are We Culinary Regional Patriots?
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: carp, doughnut, kyselica soup, kyselo soup, mince pie
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.
Název česky: Degustace jako příklad participativního zapojení studentů výuky v nápojové gastronomii
ruština. Rusko.
Klíčová slova anglicky: fortified wines, Pinot Noir, plum brandy, spirit, Welschriesling, wine, WSET, Zweigelt
Druh účasti: aktivní účast
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 1. 7. 2018 23:02.
Název anglicky: Documentation of Culinary Culture and Building a Culinary Corpus at VŠH
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: carp, doughnut, kyselica soup, kyselo soup, mince pie
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.
Název anglicky: Wine & Food Pairing and its Social Context
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: beef steak, desserts, fish and seafood, gastronomic enterprises, poultry
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 11. 5. 2018 13:29.
Název anglicky: Etiquette of Beverage Gastronomy
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: beer, liqueurs, soft drinks, spirits, wine
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 24. 7. 2019 12:40.
angličtina. Velká Británie a Severní Irsko.
Klíčová slova anglicky: coffee, drinking water, filtration, hedonic evaluation, reverse osmosis, sensory tasting, tea, triangle test
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:29.
Název česky: Vliv paradigmatických posunů v zemědělství na vinnou produkci a rozvoj vinařských regionů: přehledová studie
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: consumer, European wine, globalization, protected designation of origin, regional development, terroir, tourism, wine market organization, wine regions
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:29.
angličtina. Spojené státy.
Klíčová slova anglicky: Blaufränkisch; Chardonnay; Pinot Blanc; sparkling wines; white cuvée
Druh účasti: aktivní účast
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 2. 2018 17:47.
Název anglicky: Newly Emerging Clusters of Winemakers – Social Networks Creating Regional Identity or Marketing Tool? Example of “VOC Znojmo” in the Czech Republic
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: consumer, cooperation of winemakers, interpretivist paradigm, regional development, social institutions, terroir, tourism
Druh účasti: aktivní účast
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:30.
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: filled turkey, Jeropiga, mince pie, Ruby port, Tawny port, vegetable consommé
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.
angličtina. Česká republika.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 24. 7. 2019 12:38.
Název anglicky: Sustainable Agriculture and Rural Development (SARUD): Erasmus+ KA2 project
angličtina. Česká republika.
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 3. 12. 2022 22:32.
angličtina. Portugalsko.
Klíčová slova anglicky: Becherovka, beers, Pilsner beer, spirits, wine regions, wineries
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 18. 4. 2018 00:44.
Zemědělská ekonomie. angličtina. Spojené státy.
Klíčová slova anglicky: Blaufränkisch; Chardonnay; Pinot Blanc; sparkling wines; white cuvée
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 21. 10. 2024 13:20.
Název anglicky: Member of the expert committee for the evaluation of hot chocolate
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Café Louvre, Kavárna Obecní dům, Kavárna Kočičí, Můj Šálek kávy, Světozor
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 17. 11. 2017 00:07.
Název anglicky: Member of the expert committee for the evaluation of cola beverages
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: artificial sweeteners, aspartame, glucose-fructose syrup, steviol, sucralose
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 23. 11. 2017 20:50.
Název anglicky: Possibilities of pairing seasonal Czech dishes with wines from Czech and Moravian wine regions using the Body Deviation-from-Match method
čeština. Česká republika.
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 3. 12. 2022 22:22.
Název anglicky: Easter Dishes of Czech Cuisine with Wines from the Czech and Moravian Wine Regions
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Lamb meat, nettle soup, stuffing, sweat bread, wine food pairing, yeanling meat
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.
Název anglicky: Comparison of competitiveness of Czech and foreign wine regions considering the price and quality of wines: a preliminary study
Zemědělská ekonomie. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: regional competitiveness, social construction of quality, wine price, wine quality, wine regions
Druh účasti: aktivní účast
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 2. 2018 17:56.
Název anglicky: Fish, Culture and Culinary Art – Relation to Local Communities and Potential for Regional Development: Review Study
Sociologie, demografie. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: culinary identity, environment, gastronomy, national projects, social institutions, sustainable rural development, wine
Druh sborníku: předkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:28.
Název česky: Sensory Evaluation of Food and Beverages According to Foreign Standards Using the Body Deviation-from-Match Method
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Body of food, body of wine, fats, ISO standards, tannins
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.
Název anglicky: Pairing of Fish Dishes with Wines from Moravian Wine Regions
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Grüner Veltliner, Halászlé soup, marinated salmon, Merlot, Pinot Blanc, smoked trout, tartar
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.
Název anglicky: Pairing of Foreign Christmas Dishes with Czech Wines
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Baked Potatoes, Cabernet Sauvignon, Christmas Ham, Gewurztraminer, Meatballs, Sekt, Swedish Gingerbread
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:31.
Název česky: Preference odborných pracovníků v gastronomii s ohledem na vliv biosociálních faktorů: senzorické hodnocení tradičních českých utopenců
Potravinářství. angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: biosocial factors, Czech pickled sausage, hedonic evaluation, traditional speciality guaranteed
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:34.
Název anglicky: Wine, Etiquette and Society
Sociologie, demografie. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: etiquette, Pierre Bourdieu, Norber Elias, wine service, wine
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 2. 2018 17:44.
Název anglicky: Wine as a cultural artifact
Sociologie, demografie. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: aesthetic concept, etiquette, social stratification, society, wine service
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 2. 2018 17:43.
Název anglicky: Conference Presentation: A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic
Zemědělská ekonomie. angličtina. Itálie.
Klíčová slova anglicky: laufränkisch, Chardonnay, Pinot Blanc, Sparkling wines, White cuvée
Druh účasti: aktivní účast
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 2. 2018 17:42.
Název anglicky: Enotourism - important form of tourism
Zemědělská ekonomie. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: enotourism; tourism; wine and food pairing; wine regions; wine
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 26. 7. 2021 20:55.
Zemědělská ekonomie. angličtina. Spojené státy.
Klíčová slova anglicky: Blaufränkisch, Chardonnay, Pinot Blanc, Sparkling wines, White cuvée
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 11. 2020 20:36.
Název anglicky: Historical Seminar "Gastronomy in the Time of Charles IV."
Dějiny. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Bergrecht, Charles IV., Pinot blanc, Pinot gris, Pinot noir, viticulture, wine and food pairing, winemaking
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 2. 2018 17:40.
Název anglicky: Evaluation of Sausages
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: food acceptability, food quality, pickled foods, sensory evaluation
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:31.
čeština. Česká republika.
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 14. 3. 2022 01:48.
Název anglicky: Autumn Dishes of Czech Cuisine with Wines from the Czech and Moravian Wine Regions
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Jam pirog, leek cream, venison, wine food pairing
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:31.
Název anglicky: Pairing of Stakes Prepared from Meat of Exotic Ungulate Species with Wines from Vitis Vinifera Grape Varieties Grown in Czech and Moravian Wine Regions
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: bison, eland, llama, reindeer, zebra
Druh sborníku: předkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:07.
Název anglicky: Christmas Dishes of Czech Cuisine with Wines from the Czech and Moravian Wine Regions
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Carp and salad, fish soup, sweet bread, wine food pairing
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:31.
Název anglicky: Lecture on the topic Effect of Kitchen Technology on Sensory Charasterictics of Gratinated Pasta Dishes
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: food quality, heat treatment, lasagne, pasta, sensory profile
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:30.
Zemědělská ekonomie. angličtina. Finsko.
Klíčová slova anglicky: event management, professional experiences, wine competitions, wine tasting, spirits
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 2. 2018 17:38.
Potravinářství. angličtina. Finsko.
Klíčová slova anglicky: Becherovka, beers, Pilsner beer, spirits, wine regions, wineries
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 18. 4. 2018 00:40.
Název anglicky: Wine regions and social construction of wine quality in the impacts on development of rural localities
Sociologie, demografie. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: endogenous regional development, location identity, preferences of wine consumers, regional wine designations, social networks of winemakers, VOC
Druh účasti: aktivní účast
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 2. 2018 17:33.
Název anglicky: Effect of Kitchen Technology on Sensory Charasterictics of Gratinated Pasta Dishes
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: food quality, heat treatment, lasagne, pasta, sensory profile
Druh sborníku: předkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:28.
Název anglicky: Which Components of Wine are Percieved Differently with Changing Serving Temperature?
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: wine evaluation, serving of wine, temperature of wine, wine, wine characteristics
Druh sborníku: předkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 2. 2018 17:29.
Název anglicky: Proposal for the use of suitable types of glasses in the service of alcoholic and soft drinks
čeština. Česká republika.
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 3. 12. 2022 22:27.
Název anglicky: Wines from Georgia
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 26. 7. 2021 20:55.