Informační systém UCP

Výpis publikací

česky | in English

Filtrování publikací

    2024

    1. LUÍS REIS, José, Jiří ZELENÝ, Beáta GAVUROVÁ a José Paulo MARQUES DOS SANTOS. Marketing and Smart Technologies Proceedings of ICMarkTech 2023, Volume 1. Online. 1. vyd. Singapore: Springer Nature Singapore Pte Ltd., 2024. Vol. 1.
    2. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2024, April (04-07). ISSN 0195-6663.
    3. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2024, January (01-19). ISSN 0195-6663.
    4. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ) (does not allow reviews to be publicly displayed). Sport and Tourism Central European Journal (STCEJ). Częstochowa: Jan Dlugosz University Publishing House, 2024, April (04-10). ISSN 2545-3211.
    5. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism an Technologies. Cusco, Peru: ICMTT24, 2024, roč. 2nd, January (13-01).
    6. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). The ICMTT24 – International Conference on Management, Tourism an Technologies. Cusco, Peru: ICMTT24, 2024, roč. 2nd, January (12-01).
    7. ZELENÝ, Jiří. Sport and Tourism Central European Journal (Scopus) Editorial Board Membership. Sport and Tourism Central European Journal Editorial Board, 2024. ISSN 2657-4322.

    2023

    1. ZELENÝ, Jiří. A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´23, Bogotá, Colombia. International Conference on Management, Tourism and Technologies´23 Scientific Committee, 2023 - 2023.
    2. ZELENÝ, Jiří. A Member of the Scientific Committee of the International Conference on Marketing and Technologies´23, Prague, Czech Republic. International Conference on Marketing and Technologies´23 Scientific Committee, 2023 - 2023.
    3. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Michal MAREŠOVSKÝ. Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský. 2023.
    4. ZELENÝ, Jiří. Conference Co-Chair and Local Organizer: International Food Marketing Research Symposium 2023, Prague, Czech Republic. 2023.
    5. ZELENÝ, Jiří. Člen vědeckého výboru konference Udržitelnost v kreativním průmyslu, Vysoká škola kreativní komunikace. Vědecký výbor konference, 2023 - 2023.
    6. YELISSEYEVA, Margarita, Jiří ZELENÝ a Lošťák MICHAL. Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers. Online. In Klaus G Grunert. International Food Marketing Research Symposium at the Czech University of Life Sciences Prague, Prague, Czech Republic. 1st. Prague, Czech Republic: Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research, 2023, s. 111-113.
    7. ZELENÝ, Jiří. Chairman & Local Organizor of the Conference: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic. 2023.
    8. ZELENÝ, Jiří, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Anna KUBÁTOVÁ, Jan BARTÁK a Lenka TURNEROVÁ. Changing Purchase Intentions Toward Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma Marketing. Online. In Reis, J.L., Del Rio Araujo, M., Reis, L.P., dos Santos, J.P.M. Marketing and Smart Technologies. Singapore: SpringerLink, 2023, s. 453–467, 14 s. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 344. ISBN 978-981-99-0332-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-99-0333-7_33.
    9. ZELENÝ, Jiří. Keynote speaker: Vnímání autenticity marketingových vizuálních materiálů generovaných AI: příklad gastronomie a vinařských regionů. In Udržitelnost v kreativním průmyslu, Vysoká škola kreativní komunikace. 2023.
    10. ZELENÝ, Jiří. Meet the Editors Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic. 2023.
    11. ZELENÝ, Jiří. Opening Session Chair: ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic. 2023.
    12. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Veselý MICHAL. Párování Rémy Martin Cognac s finger food. 2023.
    13. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2023, November (11-27). ISSN 0195-6663.
    14. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2023, August (08-12). ISSN 0195-6663.
    15. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2023, July (07-20). ISSN 0195-6663.
    16. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2023, May (05-26). ISSN 0195-6663.
    17. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies. Prague, Czech Republic: ICMarkTech´23, 2023, roč. 5th, October (10-03).
    18. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). ICMarkTech´23 – International Conference on Marketing and Technologies. Prague, Czech Republic: ICMarkTech´23, 2023, roč. 5th, October (10-02).
    19. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). The ICMTT – International Conference on Management, Tourism an Technologies. Bogotá, Colombia: ICMTT 2023, 2023, roč. 1st, March (12-03).
    20. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The ICMTT – International Conference on Management, Tourism and Technologies (does not allow reviews to be publicly displayed). The ICMTT – International Conference on Management, Tourism an Technologies. Bogotá, Colombia: ICMTT 2023, 2023, roč. 1st, January (28-01).
    21. BARTOŠ, Samuel a Jiří ZELENÝ. Poster: Wine and Beer in Slovakia: Overlapping Marketing with Social and Cultural Aspects. In ICMarktech'23 – International Conference on Marketing and Technologies, Prague, Czech Republic. 2023.
    22. ZELENÝ, Jiří. Posuzovatel žádosti o dotaci/finanční příspěvek - návrh vědeckého projektu, Komise VEGA. Vedecká grantová agentúra Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR a Slovenskej akadémie vied, Komisia VEGA, 2023 - 2023.
    23. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Michaela KAPIČKOVÁ. Rosé Wines Master Class. 2023.
    24. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Zázvorková MARKÉTA. Ruinart Champagne: historie a současnost. 2023.
    25. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Martiník JAN. Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník. 2023.
    26. ZELENÝ, Jiří. Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2023.
    27. ZELENÝ, Jiří. Steps: MSc In Sustainable Food Production Systems: Erasmus+ KA2 project. Česká zemědělská univerzita v Praze, 2023.
    28. ZELENÝ, Jiří. Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext. University College Prague, 2023.

    2022

    1. ZELENÝ, Jiří. A Member of the Scientific Committee of the International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA. International Food Marketing Research Symposium 2022 Scientific Committee, 2022 - 2022.
    2. ZELENÝ, Jiří, Marešovský MICHAL, Zbyněk VINŠ, Jakub SLÁNSKÝ, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ, Zuzana NEŠETŘILOVÁ, Kateřina HAVELKOVÁ, Ege ILGÜZ a Veronika FRAŇKOVÁ. Cesta Skotskem: Whisky Workshop by Michal Marešovský. 2022.
    3. ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Changing Purchase Intentions towards Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma-Marketing. In ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies. 2022.
    4. ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Profiling Wine Consumers and Tourists by Cultural Capital and Willingness to Pay: The Case of PDO Wines. In International Food Marketing Research Symposium 2022. 2022.
    5. ZELENÝ, Jiří. Conference Session Chair: ICMarktech'22 – International Conference on Marketing and Technologies, Santiago de Compostela, Spain. 2022.
    6. ZELENÝ, Jiří. Conference Session Chair: International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA. 2022.
    7. ZELENÝ, Jiří, Karolina MACHÁČKOVÁ, Jan HÁN a Michal LOŠŤÁK. Expectations versus Perceptions: The Role of Consumers’ Senses in Composing of USP for PDO Wines. Online. In Reis, J.L., López, E.P., Moutinho, L., Santos, J.P.M.d. Marketing and Smart Technologies. Singapore: SpringerLink, 2022, s. 395-406. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 279. ISBN 978-981-16-9267-3. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-16-9268-0_33.
    8. ZELENÝ, Jiří, Dávid MELAS, Petr STUDNIČKA a Jan HÁN. Extended abstract: Profiling Wine Consumers and Tourists by Cultural Capital and Willingness to Pay: The Case of PDO Wines. Online. In Klaus Grunert. International Food Marketing Research Symposium at the Texas A&M University, Texas, USA. 1st. San Antonio, Texas: Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research, 2022, s. 150-157.
    9. ZELENÝ, Jiří, Peter BOBULA, Zbyněk VINŠ, Jakub SLÁNSKÝ, Tomáš KROPÁČEK, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ a Zuzana NEŠETŘILOVÁ. Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop. 2022.
    10. ZELENÝ, Jiří. Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace. Ministerstvo kultury ČR, 2022.
    11. ZELENÝ, Jiří, Zázvorsková MARKÉTA, Zbyněk VINŠ, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ, Kateřina HAVELKOVÁ, Ege ILGÜZ, Jakub SLÁNSKÝ a Veronika FRAŇKOVÁ. Moët & Chandon Tasting Workshop. 2022.
    12. ZELENÝ, Jiří, Vladimír VIETORIS, Anna KUBÁTOVÁ a Zbyněk VINŠ. Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism. Online. In Carvalho, J.V.d., Liberato, P., Peña, A. Advances in Tourism, Technology and Systems. Singapore: SpringerLink, 2022, s. 127-137. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 284. ISBN 978-981-16-9700-5. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-16-9701-2_11.
    13. SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop. 2022.
    14. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, November (11-12). ISSN 0195-6663.
    15. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, October (10-16). ISSN 0195-6663.
    16. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, October (10-08). ISSN 0195-6663.
    17. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, August (08-26). ISSN 0195-6663.
    18. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, July (07-23). ISSN 0195-6663.
    19. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, June (06-14). ISSN 0195-6663.
    20. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, April (05-07). ISSN 0195-6663.
    21. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2022, April (04-06). ISSN 0195-6663.
    22. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 3rd International Conference on Modern Management based on Big Data (does not allow reviews to be publicly displayed). The 3rd International Conference on Modern Management based on Big Data. Seoul, South Korea: MMBD2022, 2022, roč. 3rd, March (12-03).
    23. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 4th International Conference on Machine Learning and Intelligent Systems (does not allow reviews to be publicly displayed). The 4th International Conference on Machine Learning and Intelligent Systems. Seoul, South Korea: MLIS 2022, 2022, roč. 4th, July (11-07).
    24. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed). The 8th International Conference on Water Resource and Environment. Xi’an, China: WRE 2022, 2022, roč. 8th, November (1-4).
    25. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for The 8th International Conference on Water Resource and Environment (WRE 2022) (does not allow reviews to be publicly displayed). The 8th International Conference on Water Resource and Environment. Xi’an, China: WRE 2022, 2022, roč. 8th, November (1-4).
    26. PETRÁNKOVÁ, Lada a Jiří ZELENÝ. Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků. 2022.
    27. ZELENÝ, Jiří. Specializovaný inventář pro servírování vína. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2022.
    28. STUDNIČKA, Petr, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Darina SVOBODOVÁ, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ. Ukrajinská kuchyně. 2022.
    29. ZELENÝ, Jiří. Úloha bitters v gastronomii. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2022.

    2021

    1. ZELENÝ, Jiří. Cena ministra zemědělství za vynikající dizertační práci s přínosem pro praxi v oblasti zemědělství, lesnictví, vodního hospodářství a ochrany krajiny a přírodních zdrojů. Ministerstvo kultury ČR, 2021.
    2. MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Jonathan OSUOHA, Jan HÁN, Irena KORBELÁŘOVÁ a Zbyněk VINŠ. Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Field Study. Czech Hospitality and Tourism Paper (CHTP). Prague: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2021, roč. 17, 34/2021, s. 4-16. ISSN 1801-1535.
    3. ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Expectations vs. Perceptions: The Role of Consumers' Senses in Composing of USP for PDO Wines. In ICMarktech'21 – International Conference on Marketing and Technologies. 2021.
    4. ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists' Tastes in Fish Tourism. In Inernational Conference on Tourism, Technology & Systems – ICOTTS´2021. 2021.
    5. ZELENÝ, Jiří. Conference Session Chair: ICMarktech'21 – International Conference on Marketing and Technologies, Canary Islands, Spain. 2021.
    6. ZELENÝ, Jiří. Člen expertní komise pro hodnocení kuchyňských nožů. dTest, 2021 - 2021.
    7. MACHÁČKOVÁ, Karolina, Roman DUDÍK, Jiří ZELENÝ, Dana KOLÁŘOVÁ, Zbyněk VINŠ a Marcel RIEDL. Forest Manners Exchange: Forest as a Place to Remedy Risky Behaviour of Adolescents: Mixed Methods Approach. International Journal of Environmental Research and Public Health. Basel, Švýcarsko: MDPI, 2021, roč. 18, č. 11, 20 s. ISSN 1660-4601. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3390/ijerph18115725.
    8. ZELENÝ, Jiří. Kulturní tradice českého rybářství ve světle jejího využití v cestovním ruchu a krajinotvorbě. Ministerstvo kultury ČR, 2021.
    9. HÁN, Jan, Martin POP, Radmila DLUHOŠOVÁ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ. Mapa kulinární kultury českých zemí. 2021.
    10. ZELENÝ, Jiří. Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii. 2021.
    11. MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Dana KOLÁŘOVÁ a Zbyněk VINŠ. Nature Ideas Exchange: Education of Sustainable Business Principles Based on Parallels with Forest Ecosystem. Sustainability. Basel, Switzerland: MDPI, 2021, roč. 13, č. 9, s. 1-18. ISSN 2071-1050. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3390/su13095306.
    12. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Anna ULRICHOVÁ. Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly. 2021.
    13. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Karolina MACHÁČKOVÁ. Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně. 2021.
    14. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2021, December (08-12). ISSN 0195-6663.
    15. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2021, November (12-11). ISSN 0195-6663.
    16. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2021, October (06-10). ISSN 0195-6663.
    17. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2021, September (30-09). ISSN 0195-6663.
    18. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Appetite Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Appetite. London: Elsevier, 2021, September (09-09). ISSN 0195-6663.
    19. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Applied Environmental Education and Communication. United States: Taylor & Francis, 2021, December. ISSN 1533-015X.
    20. ZELENÝ, Jiří. Peer Review for Applied Environmental Education and Communication Journal (does not allow reviews to be publicly displayed). Applied Environmental Education and Communication. United States: Taylor & Francis, 2021, September. ISSN 1533-015X.
    21. ZELENÝ, Jiří, Petr STUDNIČKA a Zbyněk VINŠ. Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events. Online. In Abreu A., Liberato D., González E.A., Garcia Ojeda J.C. Advances in Tourism, Technology and Systems. Singapore: SpringerLink, 2021, s. 421-433. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 209. ISBN 978-981-334-259-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-33-4260-6_36.
    22. DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jan HÁN, Jan KAŠPAR, Irena KORLEBÁŘOVÁ, Anna KUBÁTOVÁ, Eduard LEVÝ a Jiří ZELENÝ. Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty. 1. vyd. Opava - Praha: Slezská univerzita v Opavě, 2021, 257 s. ISBN 978-80-7568-463-9.
    23. ZELENÝ, Jiří. Specifika použití vinných sklenic. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2021.
    24. MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Daniel LANG a Zbyněk VINŠ. Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach. Sustainability (WoS). Basel, Switzerland: MDPI, 2021, roč. 13, č. 5, s. 1-20, 21 s. ISSN 2071-1050. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3390/su13052490.

    2020

    1. ZELENÝ, Jiří. Autentická vína v gastronomii. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2020.
    2. ZELENÝ, Jiří. Cestování jinak aneb od rurálního Burgundska po aristokratické Bordeaux se sklenicí v ruce. COT CELÝ O TURISMU. Praha: C.O.T. media, s. r. o., 2020, roč. 2020, červen, s. 52-52. ISSN 1212-4281.
    3. ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events. In Inernational Conference on Tourism, Technology & Systems – ICOTTS´2020. 2020.
    4. MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ a Martin POP. Earth literacy and Deep ecology principles in innovative pedagogy context and attitudes of teachers in the postcommunist country. Psychology and Education. USA, OH: Psychology And Education, 2020, roč. 57, č. 7, s. 525-530. ISSN 0033-3077. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.17762/pae.v57i7.82.
    5. ZELENÝ, Jiří, Lucie PLZÁKOVÁ, Jan HÁN a Kašpar JAN. “Pale Lager and Double Carp Fries, Please”. The McDonaldization of the Culinary Culture in the Czech Republic. Economia Agro-Alimentare / Food Economy (SCOPUS). Bologna, Italy: FrancoAngeli Edizioni, 2020, roč. 22, č. 1, s. 1-26. ISSN 1126-1668. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3280/ecag1-2020oa10067.
    6. ZELENÝ, Jiří. Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences (Scopus) Editorial Board Membership. Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences Editorial Board, 2020 - 2024. ISSN 1337-0960.
    7. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Karolina MACHÁČKOVÁ. Preference konzumentů vína: focus group generace Y. 2020.
    8. ZELENÝ, Jiří. Příjezdový cestovní ruch v Austrálii se zaměřením na kongresový turismus. C.O.T. business. Praha: C.O.T. media, s. r. o., 2020, roč. 2020, č. 11, s. 16-16.
    9. PROCHÁZKOVÁ, Klára a Jiří ZELENÝ. Rum and its Position on the Czech Spirit Market. Czech Tourism and Hospitality Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2020, roč. 16, č. 33, s. 28-37. ISSN 1801-1535.
    10. HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Martin POP a Jiří ZELENÝ. Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska. 2020.

    2019

    1. ZELENÝ, Jiří, Karolina MACHÁČKOVÁ a Zbyněk VINŠ. Can Gastronomy Make Forests and Vineyards Good Friends Forever? A Case of Sustainable Management of Game Species, Environment & Organic Wines. 2019.
    2. ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic. In International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Australia. 2019.
    3. ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine. In The 13th Annual AAWE Conference 2019 in Vienna, Austria. 2019.
    4. ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes towards Traditional Foods. In International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Australia. 2019.
    5. VINŠ, Zbyněk, Zuzana NEŠETŘILOVÁ a Jiří ZELENÝ. Degustace italských pokrmů a českých vín ve stylu filmu "Jíst, meditovat, milovat". 2019.
    6. HLAVÁČ, Václav, Jakub ABRAHAM, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Degustační workshop Herencia de Plata: párování s mexickými pokrmy. 2019.
    7. MICHAL, Veselý, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Strejček DAVID. Degustační workshop Rémy Martin Cognac Fine Champagne: párování s podzimními pokrmy. 2019.
    8. ZELENÝ, Jiří, Lucie PLZÁKOVÁ, Jan HÁN a Jan KAŠPAR. Extended abstract: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic. Online. In Mark Lang. International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Queensland, Australia. 1st. Sippy Downs: Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research, 2019, s. 59-63, 4 s.
    9. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ, Petr STUDNIČKA a Irena KORBELÁŘOVÁ. Extended abstract: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods. Online. In Mark Lang. International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Queensland, Australia. 1st. Sippy Downs: Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research, 2019, s. 133-137.
    10. ZELENÝ, Jiří. Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny. In 11. ročník mezinárodní vědecké konference HTV na VŠH v Praze. 2019.
    11. ZELENÝ, Jiří. Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2019. 2019.
    12. ZELENÝ, Jiří. Kvalita vína jako faktor ovlivňující jeho cenu. In EUE10E Jakost a zpeněžování zemědělských komodit, Katedra obchodu a financí, ČZU. 2019.
    13. ZELENÝ, Jiří, Martin FALK a Michal LOŠŤÁK. Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine. Online. In The 13th Annual AAWE Conference 2019 in Vienna, Austria, 2019. Economics Dept, New York University, NY: AAWE, American Association of Wine Economists, 2019, 6 s.
    14. ZELENÝ, Jiří. Pokročilý servis vína a komunikace s hostem. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2019.
    15. ŽIŽKA, Emil, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Possibilities of Wines and Fish Dishes Pairing: Preliminary Study. 1. vyd. Praha: The Institute of Hospitality Management In Prague, 2019, s. 127-139, 141 s. ISBN 978-80-87411-87-2.
    16. ZELENÝ, Jiří. Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti? In Konference Think Together 2019 České zemědělské univerzity v Praze. 2019.
    17. ZELENÝ, Jiří. Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods. Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research, 2019.
    18. ZELENÝ, Jiří. Problematika šumivých vín v gastronomii. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2019.
    19. ZELENÝ, Jiří a Kristína BEDNÁROVÁ. Reverse Osmosis Water-Based Beverages as a Product Innovation in Gastronomic Facilities: Expert Panelists’ Sensory Evaluation and Generation Y Consumers’ Attitudes. Economia Agro-Alimentare / Food Economy (SCOPUS). Bologna, Italy: FrancoAngeli Edizioni, 2019, roč. 21, č. 1, s. 49-72. ISSN 1126-1668. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3280/ECAG2019-001004.
    20. ZELENÝ, Jiří. Ryba v centru dění aneb od gastronomie po cestovní ruch. C.O.T. business. Praha: C.O.T. media, s. r. o., 2019, roč. 2019, č. 07, s. HORECA & MICE, 1 s.
    21. ZELENÝ, Jiří. Teze disertační práce: Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta, Katedra humanitních věd, 2019, 68 s.
    22. ZIMÁKOVÁ, Blanka, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Karolina MACHÁČKOVÁ. Tradiční česká kuchyně: HTV workshop. 2019.
    23. VINŠ, Zbyněk, Karolina MACHÁČKOVÁ a Jiří ZELENÝ. Traditions and Regional Food as a Part of Czech Identity. 2019.

    2018

    1. VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme. 2018.
    2. ZELENÝ, Jiří. Cena děkana za nejlepší publikační výstupy doktorandů PEF za rok 2017. Provozně ekonomická fakulta: Česká zemědělská univerzita v Praze, 2018.
    3. ZELENÝ, Jiří a Irena ZELENÁ. Comparison of Competitiveness of Czech and Foreign Wine Regions Considering the Price and Quality of Wine. Czech Tourism and Hospitality Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2018, roč. 13, č. 29, s. 3-22. ISSN 1801-1535.
    4. ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities. In International Food Marketing Research Symposium at the University of Bournemouth, United Kingdom. 2018.
    5. VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Blanka ZIMÁKOVÁ. Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti? 2018.
    6. ZELENÝ, Jiří. Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching. In SA&RuD EU Project ERASMUS+ Conference at Buryat SAA. 2018.
    7. VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Jan HÁN. Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH. 2018.
    8. ZELENÝ, Jiří. Enogastronomie a její sociální kontext. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2018.
    9. ZELENÝ, Jiří. Etiketa nápojové gastronomie. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2018.
    10. BEDNÁROVÁ, Kristína a Jiří ZELENÝ. Extended abstract: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities. In International Food Marketing Research Symposium at the University of Bournemouth, United Kingdom. 2018.
    11. ZELENÝ, Jiří, Dana KOLÁŘOVÁ a Zbyněk VINŠ. Influence of Paradigm Shifts in Agriculture on Wine Production and Development of Wine Regions: Review Study. Online. In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. 1. vyd. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze, 2018, s. 187-197. ISBN 978-80-87411-93-3.
    12. ZELENÝ, Jiří. Konferenční přednáška na téma A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic. In Konference Think Together 2018 České zemědělské univerzity v Praze. 2018.
    13. ZELENÝ, Jiří a Barbora DVORNÍKOVÁ. Nově vznikající sdružení vinařů – sociální sítě utvářející regionální identitu nebo marketingový nástroj? Příklad „VOC Znojmo“ v České republice. In Konference Think Together 2018 České zemědělské univerzity v Praze. 2018.
    14. GORETI, Botelho, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ. Pairing of Portuguese Wines with Dishes of Czech Cuisine. 2018.
    15. ZELENÝ, Jiří. Reviewer of the Issue 30/2018 of Czech Hospitality and Tourism Papers. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2018, roč. 14, č. 30, 12 s. ISSN 1801-1535.
    16. ZELENÝ, Jiří. Sustainable Agriculture and Rural Development (SARUD): Erasmus+ KA2 project. Česká zemědělská univerzita v Praze, 2018.
    17. ZELENÝ, Jiří. Theory and tasting of Czech beers and liqueurs in Portugal. In Food Technology course of the 3rd semester’s Cookery and Food Production Program held at ESHTE, Estoril, Portugal. 2018.

    2017

    1. ZELENÝ, Jiří. A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic. Journal of International Food & Agribusiness Marketing (SCOPUS). Philadelphia: Taylor & Francis Group, LLC, 2017, roč. 29, č. 2, s. 109-119. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1080/08974438.2016.1266568.
    2. ZELENÝ, Jiří a Avramopulu MARCELA. Člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád. Černé ovce - Česká televize, 2017 - 2017.
    3. ZELENÝ, Jiří. Člen expertní komise pro hodnocení kolových nápojů. MF Dnes, MAFRA a.s., 2017 - 2017.
    4. ZELENÝ, Jiří. Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match. Vysoká škola hotelová v Praze, 2017.
    5. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Blanka ZIMÁKOVÁ. Párování velikonočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí. 2017.
    6. ZELENÝ, Jiří. Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie. In Konference Think Together 2017 České zemědělské univerzity v Praze. 2017.
    7. ZELENÝ, Jiří a Zbyněk VINŠ. Ryba, kultura a kulinářství – vztah k lokálním komunitám a potenciál regionálního rozvoje: přehledová studie. In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2017, s. 204-213, 9 s. ISBN 978-80-87411-99-5.
    8. ZELENÝ, Jiří a Zbyněk VINŠ. Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match. 2017.
    9. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Dominika KEČKEŠOVÁ. Snoubení rybích pokrmů s víny z moravských vinařských podoblastí. 2017.
    10. ZIMÁKOVÁ, Blanka, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Snoubení zahraničních vánočních pokrmů s českými víny. 2017.
    11. VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Dana KOLÁŘOVÁ. The Preference of Professionals Working in Gastronomy Field with regard to the Impact of Biosocial Factors: Sensory Evaluation of Traditional Czech Pickled Sausage „Utopenci“. Czech Tourism and Hospitality Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2017, roč. 13, č. 28, s. 28-45. ISSN 1801-1535.
    12. ZELENÝ, Jiří. Víno, etiketa a společnost. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2017.
    13. ZELENÝ, Jiří. Víno jako kulturní artefakt. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2017.

    2016

    1. ZELENÝ, Jiří. Conference Presentation: A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic. In International Food Marketing Research Symposium Conference at Alma Mater Studiorum Universita di Bologna. 2016.
    2. ZELENÝ, Jiří. Enoturismus - významná forma cestovního ruchu. C.O.T. business. Praha: C.O.T. media, s. r. o., 2016, roč. 2016, červenec/srpen, s. 9.
    3. ZELENÝ, Jiří. Extended abstract: Relationship between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic. In International Food Marketing Research Symposium, Bologna, Italy. 2016.
    4. ZELENÝ, Jiří. Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“. In Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu, Katedra arts managementu, VŠE. 2016.
    5. ZELENÝ, Jiří. Hotelnictví, turismus a vzdělávání (HTV) 2016. 2016.
    6. ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Jan HÁN. Párování podzimních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí. 2016.
    7. ZELENÝ, Jiří a Anna KUBÁTOVÁ. Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech. In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2016, s. 280-297. ISBN 978-80-87411-75-9.
    8. VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Blanka ZIMÁKOVÁ. Párování vánočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí. 2016.
    9. VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Přednáška na téma Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů. In Hygiena a technologie potravin XLVI. Lenfeldovy a Höklovy. 2016.
    10. ZELENÝ, Jiří. Sharing Practices from Wine & Spirit Competitions – Autobiographical Article. Online. In Tuuli Mirola. Sharing Practices - This is My Story, What is Yours? Saimaa Un. of Applied Sciences, Finland: Saimaan ammattikorkeakoulu, 2016, s. 148-154. ISBN 978-952-7055-34-2.
    11. ZELENÝ, Jiří. Theory and tasting of Czech beers and wines in Finland. In International Week, Saimaa University of Applied Sciences, Finland. 2016.
    12. ZELENÝ, Jiří. Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit. In Konference Think Together 2016 České zemědělské univerzity v Praze. 2016.
    13. VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů. In Bohuslava Tremlová. Hygiena a technologie potravin XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny. první. Brno: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2016, s. 56-63. ISBN 978-80-7305-782-4.

    2015

    1. ZELENÝ, Jiří. Jaké složky vína jsou vnímány odlišně při rozdílné servírovací teplotě? In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2015, s. 256-268. ISBN 978-80-87411-70-4.
    2. ZELENÝ, Jiří. Návrh použití vhodných typů sklenic při servisu alkoholických i nealkoholických nápojů. Vysoká škola hotelová v Praze, 2015.

    2013

    1. ZELENÝ, Jiří a Dušková ŠÁRKA. Vína z Gruzie. Vínorevue. Roztoky u Prahy: Jindřich Dušek - SIGNUM, 2013, XII., č. 99, s. 82-84. ISSN 1214-2689.
Zobrazit podrobně
Zobrazeno: 4. 5. 2024 06:06