SCHMID, Albert W. A. a John Peter LALOGANES. The Beverage Manager's Guide to Wines, Beers and Spirits. 3rd edition. Prentice Hall, 2012, 360 s. ISBN 978-0-13-270672-8.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název The Beverage Manager's Guide to Wines, Beers and Spirits
Autoři SCHMID, Albert W. A. a John Peter LALOGANES.
Vydání 3rd edition. 360 s. 2012.
Nakladatel Prentice Hall
Další údaje
Typ výsledku Odborná kniha
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-0-13-270672-8
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 5. 2. 2016 00:04.
VytisknoutZobrazeno: 10. 5. 2024 03:37