ZIMÁKOVÁ, Blanka. Řízení gastronomického provozu, studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. Upravené. Praha, 2016, s. 1 - 61. ISBN 978-80-87411-77-3.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Řízení gastronomického provozu, studijní opora pro kombinovanou formu studia
Autoři ZIMÁKOVÁ, Blanka.
Vydání Upravené. Praha, od s. 1 - 61, 61 s. 2016.
Další údaje
Typ výsledku Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání elektronická verze "online"
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-87411-77-3
Klíčová slova česky Gastronomie, management, nabídka, pracovníci, kvalita, trendy
Změnil Změnila: Ing. Blanka Zimáková, učo 4169. Změněno: 27. 10. 2016 09:08.
VytisknoutZobrazeno: 19. 5. 2024 11:21